Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська сімейне свято риба осінь › Форель з часниковою заправкою
Форель з часниковою заправкою

Форель з часниковою заправкою

Форель заслужено вважається однією з найсмачніших і цінних рибних екземплярів у світі, адже її делікатесне м'ясо соковите, ніжне, злегка жірновате і дієтичне одночасно. Ця рибка справді дивовижна: вона з легкістю змінює забарвлення, колір м'яса (з червоного на білий), спосіб життя і середовище проживання. Незмінним залишається одне – її смак завжди вишуканий і неповторний. А страви з фореллю, що вже говорити – справжні шедеври кулінарного мистецтва. Рекомендуємо Вам насолодитися черговим шедевром з цією рибкою – фореллю з часниковою заправкою. Соус із часнику з оливковою олією і спеціями додає м'ясу насичений смак і божественний аромат. Тепер Ви знаєте, як здивувати гостей і порадувати домашніх.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Олія оливкова — 30 мл.
  2. 2. Часник — 10 зуб.
  3. 3. Вода — 50 мл.
  4. 4. Форель — 400 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Форель помити, очистити від луски, видалити нутрощі і трохи просушити. Часник очистити від лушпиння і подрібнити (можна в блендері). Змішати часник з оливковою олією, сіллю, перцем.

  2. Духовку розігріти до 200°C. Натерти часниковою сумішшю рибу і покласти на деко. Поставити деко в духовку і запікати близько 30 хвилин.