Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка гарбуз літо › Гарбузові налисники з сирно-кокосовою начинкою
Гарбузові налисники з сирно-кокосовою начинкою

Гарбузові налисники з сирно-кокосовою начинкою

Такі ніжні і смачні налисники не можуть не залишити байдужими нікого. Адже, смак у страви виходить божественним. Сирно-кокосова начинка така м'яка, смачна і ароматна здатна підняти навіть самий поганий настрій. З такими налисниками не страшна ніяка побутова неприємність. Адже, чашка кави або чаю і пара таких налисничків підзарядять вас позитивною енергією, а шляхи вирішення всяких проблем прийдуть самі собою. До того ж, колір налисників через вміст гарбуза виходить насичено жовтий, і такі налисники будуть на столі сяяти як шматочок сонечка. Обов'язково рекомендуємо вам приготувати такий десерт.

Кількість порцій 6
Час приготування 120 хв

  1. 1. Гарбуз (пюре) — 1 cт.
  2. 2. Яйце куряче — 3 шт.
  3. 3. Кефір — 1 ст.
  4. 4. Борошно пшеничне — 4 ст. л.
  5. 5. Цукор — 4 ст. л.
  6. 6. Розпушувач — 0,25 ч. л.
  7. 7. Домашній сир — 250 г.
  8. 8. Кокосова стружка (свіжа) — 2 ст. л.
  9. 9. Олія рослинна — 4 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз помити, нарізати шматочками, запекти в духовці до стану м'якості.

  2. Печений гарбуз остудити, подрібнити блендером. У миску з гарбузом влити кефір, вбити яйця, всипати борошно, додасть половину цукру і розпушувач, ретельно змішати всі інгредієнти в мисці.

  3. На сковороді з рослинною олією, смажити налисники, з закритою кришкою, на маленькому вогні.

  4. Для начинки натерти в миску кокосову м'якоть, додати сир, і половину цукру, перемішати все.

  5. Намазати на кожен остиглий налисник начинку, згорнути в трубочку. Готові налисники нарізати порційно.