Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита фрукти зима › Мандариновий мармелад
Мандариновий мармелад

Мандариновий мармелад

Мармелад дуже цінується за свої смакові якості. І це не даремно. Мармелад дуже смачний і корисний. У першу чергу тому що через особливості його приготування, після довгого кип'ятіння у ньому утворюються така речовина як пектин. А пектин - це справжній санітар організму, він виводить токсини і радіонукліди, нормалізує роботу травної системи, знижує рівень холестерину в крові, підвищує тонус серцевого м'яза. На жаль такий корисний мармелад є нечастим гостем на прилавках магазинів, бо туди входять, крім фруктів і цукру, ще багато некорисних речовин і барвників. Ми ж вам пропонуємо зробити свій корисний домашній мандариновий мармелад.

Кількість порцій 4
Час приготування 95 хв

  1. 1. Мандарини — 18 шт.
  2. 2. Цукор — 800 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Проварити неочищені, нарізані на кружечки мандарини у воді протягом 20 хвилин.

  2. Додати цукор і варити ще протягом 40 хвилин.

  3. Готовий мармелад перекласти в контейнер і залишити остигати.

  4. Можна зберігати в холодильнику протягом 1 місяця.