Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська крупа літо › Суп з вівсяної крупи з яблуками
Суп з вівсяної крупи з яблуками

Суп з вівсяної крупи з яблуками

Представлене в даному рецепті блюдо - дуже корисне, оскільки до його складу входять яблука і багата мікроелементами і вітамінами вівсяна крупа. Організм людини легко засвоює вівсянку, вона регулює роботу кишечника і очищає наш організм від шлаків. Цей суп відмінно підійде тим, хто любить смачну їжу, але при цьому дотримується здорового і правильного харчування. Цей апетитний суп чудово вгамує голод в будь-який час доби. Його можна подавати на стіл, як на сніданок, так і на обід і вечерю.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Яблука — 30 г.
  2. 2. Крупа вівсяна — 20 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 40 г.
  4. 4. Морква — 20 г.
  5. 5. Сік лимонний — 10 г.
  6. 6. Вода — 1 л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Прянощі — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У каструлю налити воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, всипати вівсяну крупу, варити протягом 13-16 хвилин, після чого прибрати з вогню, процідити через друшляк.

  2. Перекласти остиглу крупу в блендер, подрібнити до стану пюре, покласти у відвар в каструлю. Поставити знову на вогонь каструлю, додати в неї нарізані яблука, дрібно нарізані моркву і цибулю. Влити лимонний сік, посолити за смаком, а також додати прянощі.

  3. Варити до готовності. Після, остудити. Подавати холодним. При подачі додати сметану або майонез.