Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська середній європейська день народження › Свинячі відбивні, запечені з картопляним пюре
Свинячі відбивні, запечені з картопляним пюре

Свинячі відбивні, запечені з картопляним пюре

Страва належить до європейської кухні, підійде навіть до святкового столу і процес її приготування зовсім нескладний. Весь час приготування займе близько півтори години. У цьому рецепті потрібно з'єднати м'ясо з гарніром (картопляним пюре) і запекти їх разом. Результат цього з'єднання дуже смачний і незвичайний. Дивовижний смак страви робить її доречною як в якості обіду, так і вечері. Готові свинячі відбивні можна подавати як самостійне блюдо або з овочевим зеленим салатом.

Кількість порцій 3
Час приготування 80 хв

  1. 1. Картопля — 4 шт.
  2. 2. Вершкове масло — 20 г.
  3. 3. Петрушка — за смаком
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Часник — 1 зубчик
  6. 6. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Свинина (м'якоть) — 400 г.
  9. 9. Сир Пармезан — 80 г.
  10. 10. Яйце — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю почистити, порізати кубиками, залити водою, посолити і варити 30 хвилин, з моменту закипання.

  2. Петрушку дрібно порізати.

  3. Змішати петрушку з видавленим часником, половиною сиру і 3 ложками соняшникової олії. Подрібнити всі інгредієнти в блендері.

  4. М'ясо порізати на середні шматочки і злегка відбити їх. Посолити і поперчити.

  5. Запанірувати відбивні в приготовленій пасті, добре притискаючи руками панірувальну суміш до м'яса.

  6. Обсмажити свинину на сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку.

  7. М'ясо викласти на деко.

  8. З вареної картоплі злити воду. Додати шматочок вершкового масла і дати йому трохи розтопитися.

  9. Розтовкти гарячу картоплю в пюре.

  10. Взяти яйце і відокремити білок від жовтка. Білок збити міксером до стану тугої піни. Додати білки в пюре і перемішати.

  11. Жовтки злегка збити вінчиком або вилкою. Додати жовтки і решту половину сиру Пармезан в пюре. Перемішати.

  12. Пюре перекласти в кондитерський мішок. На кожен шматочок м'яса видавити з кондитерського мішка пюре. Запікати 25 хвилин у духовці, розігрітій до 180°C.