Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська новий рік другі страви осінь › Свинина у хрусткій скоринці
Свинина у хрусткій скоринці

Свинина у хрусткій скоринці

Звичайно, великий шматок добре підсмаженого м'яса - це вже їжа, але перетворити його в більш вишукану страву з хрусткою скоринкою і пікантними нотками гірчиці теж не важко. А якщо ще й зробити цю хрустку скоринку - справа хвилини? Тоді ви легко підкорите своєю стравою всіх гостей. Гірчиця зі свининою - чудове поєднання, адже вона додає м'ясу особливий пікантний смак, робить його більш соковитим. А в компанії з легким овочевим салатом він стане Обідом з великої літери. Тим більше, що таку страву можна готувати хоч кожен день - вонв не вимагає особливих зусиль і багато часу.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Свинина (філе) — 500 г
  2. 2. Яйце — 1 шт.
  3. 3. Гірчиця (звичайна або зерниста) — 2 ст.л.
  4. 4. Панірувальні сухарі — 150 г
  5. 5. Рослинна олія для смаження — 5 ст.л.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо промити, обсушити і нарізати шматочками товщиною приблизно 1 см, посолити.

  2. У мисці злегка збити яйце виделкою, додати гірчицю і ще раз збити.

  3. Кожен шматок м'яса опустити в цю суміш, після чого обваляти в панірувальних сухарях.

  4. Потім обсмажити м'ясо 10 хвилин на розігрітій олії. Після чого перевернути і смажити з іншого боку ще 10 хвилин. Дати стекти зайвому жиру і подавати.