Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка перші страви літо › Суп в горщику з яловичиною та овочами
Суп в горщику з яловичиною та овочами

Суп в горщику з яловичиною та овочами

Перша обідня страва займає таке ж важливе місце в кухнях всього світу, як і сніданки з вечерями. Суп - одна з найпоширеніших і стародавніх перших страв. Є супи гарячі, холодні або швидкого приготування. Також існують різні способи їх приготування. У запропонованому рецепті суп готується в порційних горщиках. Щоб приготувати наваристий суп, для бульйону краще брати яловичину. Але можна також використовувати баранину, свинину або курку. Овочі в суп можна класти будь-які, за смаком. Часу на приготування піде чимало, але ситний обід перевершить всі ваші очікування.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Яловичина — 500 г.
  2. 2. Картопля — 300 г.
  3. 3. Баклажани — 200 г.
  4. 4. Помідори — 200 г.
  5. 5. Болгарський перець — 200 г.
  6. 6. Часник — 6 зубчиків
  7. 7. Морква — 150 г.
  8. 8. Цибуля — 100 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю нарізати кубиками.

  2. Яловичину нарізати невеликими шматочками.

  3. Помідори і баклажани нарізати кубиками.

  4. Очищений від насіння перець нарізати кубиками.

  5. Моркву натерти на середній тертці. Картоплю порізати кубиками.

  6. Змішати м'ясо, цибулю, помідори, баклажани, перець, картоплю, моркву. Посолити, поперчити.

  7. Масу викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3.

  8. У кожен горщик додати по 1 зубчику видавленого через часниковий прес часник.

  9. Налити воду, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Запікати при температурі 180°C протягом години.

  10. При подачі на стіл прикрасити зеленню.