Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська м'ясо осінь › Суп по-андалузськи
Суп по-андалузськи

Суп по-андалузськи

У наш час господині активно почали запозичувати нові цікаві рецепти. Один із таких - суп по-андалузьки. Найчастіше, люди використовують для готування їжі м'ясо та овочі. З цих інгредієнтів часто готують холодні і теплі супи. Гаспачо - так називають традиційний суп іспанців, від якого і пішли різновиди супів. Починаючи з дванадцятого століття видів його примножилось. Спочатку додавали шматочки хліба, потім в 19 столітті з'явився у складі супу помідор і перець. У андалузькому супі є все, що допомагає налагоджено працювати нашому організму. З таким-то набором овочів! Вони не тільки насичують корисними речовинами організм, а й дарують фантастичний смак.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе куряче — 700 г.
  2. 2. Цибуля — 2 шт.
  3. 3. Селера — 200 г.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Болгарський перець — 2 шт.
  6. 6. Цукіні — 1 шт.
  7. 7. Помідори черрі — 10 шт.
  8. 8. Зелений горошок — 200 г.
  9. 9. Яєчна локшина — 150 г.
  10. 10. Сіль, перець (мелений) — за смаком
  11. 11. Курячий бульйон — 1,5 л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перед початком готування, слід приготувати куряче філе. Змастити олією. Запікати в духовці 30 хвилин при 180°C. Тим часом перейти до овочів.

  2. Цибулю, селеру очистити і нарізати, як і усі інші овочі - крупно. Обсмажити на рослинній олії.

  3. У каструлю покласти запечене м'ясо. Всипати цибулю, селеру і нарізану моркву. Залити бульйоном (гарячим). Варити 15 хвилин.

  4. Болгарський перець, цукіні нарізати. Висипати в каструлю. Поперчити, посолити. Додати локшину і варити до готовності (близько 10 хвилин).

  5. Додати в суп горошок і 10 помідорів черрі. Прибрати суп із вогню. Дати настоятися 5 хвилин.