Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий овочі › Літній суп з редису
Літній суп з редису

Літній суп з редису

Справжнє відкриття кулінарії – це використання редиски для приготування супу. Не щодня куштуєш таке дивовижне, колоритне поєднання. Цей червонувати, пухкенький, ніби щічки дівчинки овоч, справді дивує свою універсальністю. А в доповненні зі свіженьким, хрумким огірочком – це взагалі вибух смаку та яскравості. Такий літній супчик може запросто втамувати не лише голод, а й спрагу під час жаркого дня. Не залишить вас ця страва і без запасу вітамінів та мінералів, можете в цьому не сумніватись. Адже корисних властивостей у редиски звичайно ж не позичати, так само як і у огірка. Ці овочі володіють здатністю покращувати травлення, забезпечують добову норму аскорбінової кислоти, що допомагає прискорювати одужання під час недуги. Тому, смакуйте не лише із задоволенням, а й з користю!

Кількість порцій 4
Час приготування 7 хв

  1. 1. Редис — 300 г
  2. 2. Огірки — 150 г
  3. 3. Вершки 10-20 % жиронсті — 400 мл
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Оцет — 5 мл
  6. 6. Цукор — 3 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Овочі помити, у редиски й огірків відрізати "хвостики",

  2. Від огірків відрізати 4 тонкі скибочки, від редиски – 8.

  3. Додати в чашу блендера всі інгредієнти, крім скибочок, і подрібнити до однорідного стану.

  4. Подавати, прикрасивши зеленню, скибочками огірка і редису.