Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська обід осінь › Фарширований авокадо
Фарширований авокадо

Фарширований авокадо

Гарна вечірка в колі друзів - це завжди відмінний настрій у гостей. Створити його можна не тільки різними конкурсами або музикою. Але і різноманітними кулінарними сюрпризами. І якщо основні страви - ​​це, безсумнівно, дуже важливо, все таки більше уваги завжди звертають на різні дрібниці. Наприклад, закуски. Щоб вам було чим здивувати друзів, пропонуємо вам рецепт фаршированого авокадо. Це досить вигадлива і навіть химерна страва не залишить нікого байдужим. Адже вона фантастично смачна з одного боку і багата на вітаміни з іншого. У ній є і пекінська дієтична капуста, і креветки, багаті на йод і фосфор, і авокадо, в якому теж багато вітамінів.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Авокадо — 2 шт.
  2. 2. Креветки — 150 г.
  3. 3. Пекінська капуста — 70 г.
  4. 4. Червона цибулина — 1 шт.
  5. 5. Сік лайма — 30 мл.
  6. 6. Оливкова олія — 30 мл.
  7. 7. Мелена паприка — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Пекінську капусту помити, нарізати тонкою соломкою.

  2. Цибулю очистити, нарізати кільцями. Креветки відварити в підсоленій воді, охолодити, очистити.

  3. Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточки, акуратно вирізати частину м'якоті і нарізати її кубиками.

  4. Змішати м'якоть авокадо з креветками, капустою та цибулею, полити соком лайма і оливковою олією, посолити, приправити паприкою.

  5. Дати салату настоятися 10 хвилин, викласти в човники з авокадо.