Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська осінь › Гострі запечені картопляні шматочки
Гострі запечені картопляні шматочки

Гострі запечені картопляні шматочки

Картопля - це чи не найпопулярніший овоч нашої кухні. Як багато існує страв, в яких використовують картоплю. Та й самим можна ще придумати не менше. А все через те, що цей інгредієнт не примхливий, його легко купити в супермаркеті в будь-яку пору року. Ось і ще один рецепт, як швидко приготувати картоплю, витративши при цьому мінімум зусиль. Один із плюсів цього рецепта це те, що готується картопля в духовці, а значить, вона практично не втрачає своїх корисних властивостей. Часник додає свій аромат і смак цій страві, ну а різні спеції (ваші улюблені) доповнюють її. Так що зробити смачну вечерю досить просто.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Картопля — 1 кг.
  2. 2. Олія оливкова — 10 мл.
  3. 3. Часник — 40 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Скласти картоплю в миску, додати за смаком сіль і перець. Духовку розігріти до 230°C градусів.

  2. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Додати часник до картоплі, перемішати і викласти на деко. Покласти деко в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.