Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий осінь › Соус "Пармезан"
Соус "Пармезан"

Соус "Пармезан"

Традиційні соуси, якими ми звикли дуже часто користуватися, трохи набридли. І хочеться чогось нового і незвичайного, а шукати доводиться в кухнях інших країн. Але, правда ж, цікаво - як у них і які кулінарні особливості їх кухні? Відповідь на це питання знайдете, лише спробувавши іноземну страву. Представлений нами соус "Пармезан", приклад італійської кухні. Італійці дуже люблять заправляти свої страви різними соусами. А цей рецепт ще і передає справжній італійський глибокий смак сиру. Назва соусу вже й так натякає на свій ключовий інгредієнт - звичайно, це сир пармезан. Його тонкий аромат може упізнати кожний, а насичений смак запам'ятовується назавжди. Сподіваємося, що пікантний сирний соус "Пармезан" - це те, що ви так давно шукали!

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Майонез — 70 г.
  2. 2. Філе анчоусів (консервованих в олії) — 3 шт.
  3. 3. Сметана — 150 г.
  4. 4. Сир пармезан — 40 г.
  5. 5. Лимоний сік — 1 ст. л.
  6. 6. Мелений чорний перець — 1/2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Консервований в олії анчоус (філе) помістити в посудину. До нього додати сметану, майонез, сир "Пармезан". Перемішати. Потім додати лимонний сік, поперчити.

  2. Ретельно перемішати вінчиком інгредієнти. Подрібнити все у блендері.

  3. Перелити в каструлю. Накрити кришкою посудину і поставити в холодильник. По закінченні двох годин соус буде готовий.