Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка випічка вегетаріанські страви › М'яке вівсяне печиво з родзинками
М'яке вівсяне печиво з родзинками

М'яке вівсяне печиво з родзинками

Вівсяні пластівці не тільки корисний продукт, але ще і універсальний. Всі ми звикли вживати на сніданок вівсяні пластівці, залиті окропом, молоком або йогуртом. Але мало хто знає, що з цих цінних злаків можна приготувати ароматну домашню випічку. Вівсяне печиво з родзинками – гідний приклад того, що випічка може бути не тільки смачною, але ще й корисною. М'яке, солодке, з насиченим вівсяним смаком і легкою кислинкою від хрустких родзинок (яка тут дуже до речі). Сміливо беріться за цей простий рецепт, адже всього п'ятнадцять хвилин і у Вас є прекрасне частування до чаю. І наостанок маленька порада: замість вершкового масла можете використовувати якісний маргарин.

Кількість порцій 8
Час приготування 20 хв

  1. 1. Цукор — 250 г.
  2. 2. Пластівці вівсяні — 160 г.
  3. 3. Яйце куряче — 2 шт.
  4. 4. Розпушувач — 10 г.
  5. 5. Масло вершкове — 150 г.
  6. 6. Родзинки — 80 г.
  7. 7. Борошно — 220 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розм'якшене вершкове масло збити з цукром і ваніліном в пишну масу. Додати яйця і ще раз збити. Додати просіяне борошно з розпушувачем, вівсяні пластівці, родзинки і довести тісто до однорідної консистенції.

  2. Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Взяти шматочки тіста і скачати кульки. Викласти на деко, поставити в духовку і випікати печиво близько 15 хвилин.