Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська овочі обід весна › Слойки з грибами
Слойки з грибами

Слойки з грибами

Ми із задоволенням представляємо вашій увазі рецепт слойок з грибами. Слойки можуть бути з самими різними начинками. Наприклад, з шинкою, сиром, куркою, овочевими начинками. Але з грибами вони виходять дуже смачними і ситними. А головне приготування слойок не займе у вас багато часу. Чарівність цих слойок полягає в тому, що вони готуються з готового листкового тіста. А готувати з готового тіста дуже легко, просто, а найголовніше приємно, адже, вам не прийдеться витрачати час на його приготування, а саме тісто дуже слухняне і випічка завжди виходить дуже смачною і ароматною. До того ж, після деякого часу слойки не черствіють, а це означає, що їх можна вживати протягом кількох днів.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Готове листкове тісто — 250 г.
  2. 2. Гриби (печериці) — 200 г.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Твердий сир — 100 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець — за смаком
  7. 7. Зелень — за смаком
  8. 8. Яйця — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Листкове тісто розкачати і порізати на невеликі квадратики.

  2. Потім почистити і нашаткувати цибулю. Помити, почистити і порізати на смужки гриби. Цибулю і печериці смажити до готовності. Посолити, поперчити.

  3. Потім викласти начинку на квадратики з тіста, посипати тертим на дрібній тертці сиром. Скласти тісто з начинкою навпіл, формуючи виріб. Щільно закріпити краї.

  4. Кожну слойку змастити збитим яйцем і викласти на деко, змащене вершковим маслом.

  5. Випікати слойки з грибами 30 хвилин при температурі 200°С.