Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська середній м'ясо › Багатошаровий м'ясний хліб
Багатошаровий м'ясний хліб

Багатошаровий м'ясний хліб

Народна мудрість свідчить, що хліб вважається благословенною їжею. Цей продукт споконвіку вважається головним на столі у кожної людини. Випекти хліб не так-то складно, більше того, в нього треба вкласти душу - і тоді він вийде ароматним і дуже смачним. Пропонуємо вам спробувати випічку з м'ясом, а саме хліб з м'ясною начинкою. Зі складу інгредієнтів зрозуміло, що буде не просто смачно, а і апетитно. Закусочка вийде те, що треба! Якщо говорити про шари, тобто про начинку, то тут можна підключити в процесі приготування свою фантазію і додати дещо своє, варіацій безліч. М'ясний хліб, без сумнівів, вийде ідеальним!

Кількість порцій 8
Час приготування 90 хв

  1. 1. Свинячий фарш — 300 г.
  2. 2. Яловичий фарш — 300 г.
  3. 3. Картопля — 1 шт.
  4. 4. Гірчиця із зернами — 125 г.
  5. 5. Родзинки — жменя
  6. 6. Горіхи — жменя
  7. 7. Яйце — 1 шт.
  8. 8. Кетчуп — 200 мл.
  9. 9. Хліб — 2 шматка
  10. 10. Сир (чеддер) — 100 г.
  11. 11. Цукор (коричневий) — 125 г.
  12. 12. Олія — 15 мл.
  13. 13. Сіль — за смаком
  14. 14. Сухарі — жменя
  15. 15. Імбир — за смаком
  16. 16. Кориця — за смаком
  17. 17. Чорний перець (мелений) — за смаком
  18. 18. Молоко — 250 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Узяти глибоку посудину помістити в неї свинячий і яловичий фарш. До них додати 1 натерту картоплю, півсклянки гірчиці зернами, сухарів, родзинок і горіхів. Ретельно перемішати і вбити одно яйце. Підсипати імбир, корицю, мускатний горіх і гострий кетчуп. Потім все посолити, поперчити і гарненько перемішати.

  2. Для начинки: розмочити два шматочки білого хліба в молоці. Віджати його і додати до нього тертий сир (чеддер), і посолити.

  3. Узяти деко і шматочок фольги. Змастити деко олією і викласти на нього половину фаршу, а половину помістити на фольгу. Повинні вийти дві великі овальні котлети.

  4. Потім вже приготовану начинку викласти по центру на фарш, а іншою половиною (та що на фользі) накрити зверху. Посередині можна зробити пальцями дірки (вони не дозволять страві потріскатися). Полити олією і запікати в розігрітій до 180ºС духовці 40 хвилин.

  5. Завершальним етапом стане приготування глазурі. Для цього: змішати в каструлі кетчуп, пів склянки коричневого цукру і дати цій суміші уваритися. Полити готовою глазур'ю випечений хліб і відправити ще запікатися хвилин на 15.