Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий випічка борошно › Пісочне печиво з ванільним цукром
Пісочне печиво з ванільним цукром

Пісочне печиво з ванільним цукром

Перед вами один з найпростіших рецептів печива. Робиться воно досить швидко і знадобиться вам всього-навсього 3 інгредієнта. Хоча це, звичайно, не обов'язково. Печиво досить смачне саме по собі, але зовсім не зайвим буде додати в нього різноманітні добавки. Наприклад, цедра (лимонна, апельсинова або цедра лайма), шоколадні крихти, родзинки, горіхи, цвітна присипка, глазур (молочна, з соком лайма або шоколадна), сухофрукти (буде оригінально додати сушену журавлину або вишню) ... Загалом, достатньо підключити свою фантазію і щоразу печиво матиме новий, унікальний смак. Заінтриговані? Тоді приготуйте його скоріше!

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Масло вершкове — 125 г.
  2. 2. Цукор ванільний — 70 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 180 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло збити з цукром (50 г) в пухку масу. Всипати просіяне борошно. Замішати однорідне тісто. Тісто розкачати завтовшки в 1 см. Вирізати формочками кружечки.

  2. Духовку розігріти до 190°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко і поставити в холодильник на 20 хвилин. Потім дістати, посипати цукром, покласти в духовку і випікати 15-20 хвилин.