Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка осінь › Шоколадно-кавові валентинки
Шоколадно-кавові валентинки

Шоколадно-кавові валентинки

Валентинка - це маленька листівка, яка виготовляється зазвичай у формі серця. Такі листівки прийнято дарувати 14 лютого на день всіх закоханих. Валентинки символізують любов і відданість. До речі, найстаріша валентинка була знайдена в одній з англійських бібліотек. Вона була написана в 1477 році. На початку XIX-го століття валентинки були найбільш поширеним способом освідчення в коханні, часто вони були анонімними. Час іде а вічне залишається. Адже почуття між людьми будуть завжди. І ми вам пропонуємо рецепт безсмертного печива. Зробіть подарунок вашим коханим і подаруйте їм ще раз теплоту і ніжність на День Святого Валентина - спечіть їм прекрасне і смачне печиво.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Цукор — 75 г.
  2. 2. Вершкове масло або маргарин — 100 г.
  3. 3. Ванільний цукор — 1 ч. л.
  4. 4. Яйце — 1 шт.
  5. 5. Какао — 1,5 ст. л.
  6. 6. Розчинна кава — 1,5 ч. л.
  7. 7. Борошно — 150-175 г.
  8. 8. Розпушувач для тіста — 0,5 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.

  2. Додати яйце, какао і каву, перемішати.

  3. Додати борошно, розпушувач і замісити тісто.

  4. Розкачати тісто завтовшки близько 1 см, формочкою вирізати печиво.

  5. Деко застелити пергаментом і викласти на нього печиво. Випікати в духовці 12-15 хвилин при температурі 180°С.