Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська весна › Салат з тунцем і стручковою квасолею
Салат з тунцем і стручковою квасолею

Салат з тунцем і стручковою квасолею

Салат з тунцем і стручковою квасолею – це дуже смачне, легке і корисне блюдо. Цей салат багатий білком, як рослинним, так і твариним. Рецепт приготування цього салату досить простий. Для салату використовують як свіжу квасолю, так і заморожену. Щоб зберегти яскравий колір квасолі, відварену квасолю відразу ж охолоджують під струменем холодної води. Якщо для салату брати тунець не в маслі, а у власному соку, то калорійність салату буде зменшена. В якості заправки до салату зі стручковою квасолею і тунцем найкраще підходить не рафінована соняшникова олія. Цей салат відмінно підійде як до звичайної вечері, так і до святкового столу.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Консервований тунець — 200 г.
  2. 2. Стручкова квасоля — 200 г.
  3. 3. Яйця — 3 шт.
  4. 4. Зелень — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю відварити протягом 10 хвилин.

  2. Зелень дрібно покришити.

  3. Перепелині яйця розрізати на 2 частини.

  4. Змішати квасолю, тунець (рідину злити), зелень. Трохи посолити, поперчити. Заправити соняшниковою олією. При подачі в центр тарілочки викласти салат, по краях викласти яйця.