Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська картопля вечеря весна › Салат з печінкою тріски
Салат з печінкою тріски

Салат з печінкою тріски

З печінкою тріски можна приготувати величезну різноманітність страв, проте найпопулярнішими вважаються салати. Вони можуть бути простими і більш складними, приготованими з безлічі інгредієнтів, як в запропонованому рецепті. Перед додаванням печінки тріски в салат, щоб видалити з неї надлишок жиру, кожен шматочок обсушують на паперовій серветці. Моркву для цього салату використовують як у вареному, так і в свіжому вигляді. Огірки краще брати мариновані. Завдяки чудовим смаковим властивостям печінки тріски будь-який салат з неї можна сміливо подавати на святковий стіл.

Кількість порцій 6
Час приготування 35 хв

  1. 1. Печінка тріски — 250 г.
  2. 2. Картопля — 400 г.
  3. 3. Морква — 200 г.
  4. 4. Яйце — 4 шт.
  5. 5. Мариновані огірки — 200 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Майонез — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити картоплю і моркву до готовності.

  2. Картоплю нарізати кубиками.

  3. Моркву почистити і натерти на середній тертці.

  4. Яйця відварити і натерти на середній тертці.

  5. Огірки нарізати кубиками.

  6. З печінки тріски злити олію, печінку розім'яти виделкою.

  7. Все перемішати. Посолити. Заправити майонезом.