Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита європейська › Салат по-строганівськи
Салат по-строганівськи

Салат по-строганівськи

Справді, невідомо чи має назва цього салату пряме відношення до прізвища графа Григорія Строганова. Відомий вельможа був великим гурманом в приготуванні їжі - кухню довіряв тільки знаменитим французьким кухарям. При цьому сам господар теж любив поекспериментувати з продуктами, звідси і дійшли до нас рецепти, у назві яких зустрічається прізвище Строганов. Цей салат особливо подобається чоловікам, так як є прекрасною ситною і поживною закускою. Готується досить просто. Всі інгредієнти нарізаються тонкою соломкою і заправляються пікантним сметанно-часниковим соусом, який вигідно підкреслює смак всіх продуктів, що входять до складу салата.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Яловичина — 150 г.
  2. 2. Гриби консервовані — 100 г.
  3. 3. Перець болгарський — 0,5 шт.
  4. 4. Зелена цибуля — 2 пера
  5. 5. Сметана — 2 ст. л.
  6. 6. Хрін — 1 ч. л.
  7. 7. Лимонний сік — 0,5 ч. л.
  8. 8. Часник — 1 зубчик
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перець очистити від плодоніжки і насіння. М'ясо відварити. Перець, м'ясо, цибулю і гриби нарізати на тонкі смужки завдовжки близько 3 см. Часник пропустити через прес.

  2. Сметану змішати з хріном, часником і лимонним соком.

  3. Змішати всі інгредієнти, заправити соусом, посолити, поперчити.