Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита салати м'ясо › Салат з м'яса з цибулею і зернами граната
Салат з м'яса з цибулею і зернами граната

Салат з м'яса з цибулею і зернами граната

Такий салат до м'ясних, рибних страв або страв з птиці, звісно, не підійде. Зате він підходить до будь-яких видів гарнірів, як з овочів (будь-які відварені або обсмажені овочі, картопляне або овочеві пюре), так і з круп (гречана крупа, рис, сочевиця, бобові - горох або квасоля). Але краще все-таки подавати його з овочевими гарнірами, бо м'ясо краще перетравлюється і засвоюється в організмі з овочевими стравами і гірше з крупами, бо крупи складаються зі складних вуглеводів. Такий салат краще вживати в їжу під час обіду, тоді до вечора ви точно не будете відчувати почуття голоду тому, що в м'ясі містяться білки, які на довго насичують організм.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. М'ясо — 500 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 120 г.
  3. 3. Гранат — 200 г.
  4. 4. Зелень — 30 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Йогурт — 200 г.
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити його. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.

  2. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити або нарізати кільцями. Гранат розібрати на зерна.

  3. Зелень помити, просушити і подрібнити. Змішати з йогуртом.

  4. Всі інгредієнти (крім зерен граната) з'єднати. Додати заправку і перемішати салат. Потім прикрасити його зернами граната.