Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська салати вечеря вегетаріанські страви › Cалат з цукіні, зеленню і фетою по-грецьки
Cалат з цукіні, зеленню і фетою по-грецьки

Cалат з цукіні, зеленню і фетою по-грецьки

Освіжаючий грецький салат з цукіні, м'ятою, сиром фета і оливковою заправкою із зеленню. Салат є прекрасною корисною і смачною дієтичною стравою. Добре поєднуватися він буде зі стравами з смаженої риби або риби, приготованої на грилі. Також подати його можна до гарніру, наприклад, до рису. За смаком, до салату можна додати нарізані соломкою свіжі огірки, солодкий болгарський перець, варені й нарізані скибочками яйця. За бажанням олію можна замінити сметаною, але бажано не більше 15% жирності (по можливості вибирайте 10%-ву), так як більш жирна сметана на смак тут буде підходити значно менше.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Цукіні — 400 г.
  2. 2. М'ята — 40 г.
  3. 3. Зелень — 50 г.
  4. 4. Сир фета — 60 г.
  5. 5. Олія оливкова — 20 мл.
  6. 6. Часник — 10 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цукіні помити, натерти на крупній тертці, віджати зайву рідину. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  2. Зелень і м'яту помити, просушити і подрібнити. Сир розкришити.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.