Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви риба › Риба з картоплею, запечена "в рукаві"
Риба з картоплею, запечена "в рукаві"

Риба з картоплею, запечена "в рукаві"

Рибу можна приготувати різними способами, але найменш клопіткий, на наш погляд - запекти її в спеціальному "рукаві". Підготовка до запікання займає мінімальну кількість часу і не вимагає особливих кулінарних умінь, але у результаті страва виходить соковитою, м'якою та ароматною. Можете "упакувати" заготовку з риби і картоплі в "рукав", поставити запікати в духовку і в найближчу годину зайнятися будь-чим іншим. Тільки не забудьте встановити таймер, щоб не прогавити! І ще два плюси цього рецепта: під час готування запах від риби буде мінімальний, і противень після закінчення справи вам теж мити не доведеться. Якщо у вас немає рукава для випічки, можна використовувати для запікання фольгу.

Кількість порцій 2
Час приготування 80 хв

  1. 1. Будь-яка біла риба — 500 г
  2. 2. Картопля — 700 г
  3. 3. Цибуля — 150 г
  4. 4. Зелень — за смаком
  5. 5. Майонез — 2 ст.л
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Мелений чорний перець — за смаком
  8. 8. Приправа для риби — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку разігрійте до 180°C

  2. Картоплю очистіть і наріжте досить великими шматками.

  3. Цибулю наріжте півкільцями.

  4. Зелень дрібно посічіть.

  5. З'єднайте картоплю, цибулю, зелень. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте.

  6. Заправте майонезом (його можна додати більше до смаку) і ще раз добре перемішайте.

  7. Рибу промийте, якщо необхідно, очистіть від нутрощів і наріжте на шматки середнього розміру. Посоліть, поперчіть, посипте приправою для риби або будь-якими іншими спеціями за смаком.

  8. Покладіть рибу і картоплю в рукав для запікання, помістіть в розігріту духовку і випікайте близько 1 години.