Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви рис літо › Рисові биточки з грибами
Рисові биточки з грибами

Рисові биточки з грибами

Любите рис і шукаєте різні варіанти його приготування? Приготуйте з рису биточки з грибами. Смачна і швидка в приготуванні страва. Ви витратите ще менше часу, якщо від вчорашньої вечері залишився відварений рис. Рис для цієї страви краще вибирати круглозернистий і крохмалистий. Замість борошна для обвалювання можна використовувати панірувальні сухарі або манну крупу. Рисові биточки з грибами можна подавати з гарніром або як самостійну страву, наприклад, зі сметаною, з соусом бешамель або вершковим соусом. Перед подачею на стіл прикрасьте страву зеленню.

Кількість порцій 3
Час приготування 45 хв

  1. 1. Рис — 400 г.
  2. 2. Гриби печериці — 200 г.
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  5. 5. Крохмаль — 1 ч. л.
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
  7. 7. Cіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
  9. 9. Борошно — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рис відварити до готовності.

  2. Печериці промити й нарізати дрібними кубиками.

  3. Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

  4. Цибулю і печериці обсмажити на соняшноковій олії. У процесі смаження посолити за смаком.

  5. У мисці змішати рис, гриби, яйце і крохмаль. Додати за смаком сіль і перець, добре перемішати.

  6. Потім з фаршу сформувати биточки, обваляти їх у борошні і обсмажити на олії з обох сторін.