Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка осінь › Кільця з горіхами
Кільця з горіхами

Кільця з горіхами

Ця страва викличе у вашій пам'яті спогади про таке, здавалося б, недалеке минуле, коли ви на перервах бігали за кільцями в шкільну їдальню. Такий десерт був тоді для вас чимось незвичайним і дивовижним. Спробуйте приготувати цю смакоту власноручно, причому з мінімальними витратами часу і енергії. І водночас ви істотно поповните свій запас вітамінів, мінералів і білку завдяки використанню тут горіха. Він ще і нормалізує роботу вашого шлунку. І смакові властивості цієї страви претендують на найвищу оцінку завдяки солодкій-пресолодкій цукровій пудрі, яка, напевно, і є найсмачнішою в цих кільцях. Вона дійсно надає страві легкого і приємного смаку.

Кількість порцій 15
Час приготування 120 хв

  1. 1. Борошно — 415 г.
  2. 2. Цукрова пудра — 155 г.
  3. 3. Масло вершкове — 230 г.
  4. 4. Яйця — 2 шт.
  5. 5. Сіль — 2 г.
  6. 6. Сода — 2 ч. л.
  7. 7. Оцет — 2 ч. л.
  8. 8. Ванільний цукор — 1.ч. л.
  9. 9. Горіх — 1 ст.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло і цукрову пудру збити міксером. Додати яйце і ваніль. Все добре перемішати міксером до однорідності.

  2. Далі додати просіяне борошно (не все відразу, а невеликими порціями) з розпушувачем і все добре перемішати ложкою. Все, тісто готове.

  3. Тепер необхідно розкачати тісто качалкою в тонкий пласт (висотою десь 6-7 мм.). Потім кухлем вирізати кружальця діаметром близько 9 см. А звичайною кришкою від пластикової пляшки вирізати серединку. Потім змішати жовток з водою і змастити верхню частину кілець

  4. Зверху кільця посипати подрібненими горішками і злегка притиснуити їх рукою. Деко застелити папером для випічки (його можна не змащувати вершковим маслом). Акуратно перекласти кільця на деко на деякій відстані один від одного. Випікати в розігрітій духовці близько 10-15 хвилин. Випікати в режимі верхнього і нижнього підігріву протягом 10 хвилин. Випікати спочатку одну партію, а потім другу.

  5. Кільця з горіхами готові, коли трохи пожовтіють. Викласти їх на тарілку і дати охолонути. Як тільки кільця охолонуть, їх можна починати їсти!