Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Швидке хачапурі

Швидке хачапурі

Хачапурі - це страва грузинської кухні. Вона є досить калорійною та поживною. Єдиного рецепту хачапурі не існує. Це страва, яка має безліч варіацій, в неї додають найрізноманітніші начинки, по-різному готують. Взагалі, щоб приготувати класичне хачапурі потрібно трошки більше часу. Але у нас його немає . У нас є всього лише двадцять хвилин часу, лаваш, сир фета, сир коров'ячий і шалене бажання з'їсти хачапурі. Цей рецепт швидкого хачапурі спеціально для вас. Він віддалено нагадує хачапурі, тому що начинка загортається в лаваш. Але безумовною перевагою швидкого хачапурі є той факт, що вам не потрібно витрачати час на те, щоб замісити тісто.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Лаваш — 100 г.
  2. 2. Сир фета — 100 г.
  3. 3. Кисломолочний сир — 100 г.
  4. 4. Зелень — 50 г.
  5. 5. Яйце куряче — 1 шт.
  6. 6. Часник — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати розім'ятий сир фета і сир. Зелень помити, просушити і дрібно подрібнити. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Додати до кисломолочного сиру і сиру часник із зеленню.

  2. Лаваш розрізати на квадрати. Покласти трохи начинки на кожен шматок і загорнути конвертом. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Яйце збити і змастити ним лаваш. Покласти в духовку і випікати 10 хвилин.