Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка борошно › Швидкий бісквітний рулет
Швидкий бісквітний рулет

Швидкий бісквітний рулет

Вашій увазі рецепт простого і швидкого десерту - бісквітний рулет з начинкою з джему зі збитою сметаною. Хоча начинку можна повністю варіювати на свій смак - це може бути як запропоноване нижче поєднання сметани і джему, так і подрібнене фруктове пюре, будь-який крем за вашим бажанням (шоколадний, сметанний, кокосовий, вершковий, йогуртовий, масляний, заварний), згущене молоко (особливо варене) та інше. Зверху рулет можна прикрасити розтопленим шоколадом, глазур'ю, горіхами, кокосовою стружкою, ягодами і фруктам. А ще можна просочити рулет лікером, вином або іншим алкоголем з сиропом, це додасть десерту пікантності.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 200 г.
  2. 2. Цукор — 150 г.
  3. 3. Мед — 20 г.
  4. 4. Сода — 5 г.
  5. 5. Яйце куряче — 3 шт.
  6. 6. Лимон — 100 г.
  7. 7. Сметана — 200 г.
  8. 8. Джем — 250 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити міксером яйця, цукор (частину), мед, просіяні борошно і соду. Духовку розігріти до 200. На деко, застелений пергаментним папером, вилити тісто і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 7 хвилин.

  2. Сметану збити з цукром. Лимон помити і зняти цедру. Додати в сметану цедру і джем. Нанести шар начинки на бісквіт і згорнути рулетом. Дати мінімум 15 хвилин просочитися.