Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий борошно літо › Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном
Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном

Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном

У нашій країні і в інших країнах, де пудинг не є традиційною стравою, його зазвичай продають у магазинах в готовому вигляді. Безсумнівно, пудинг, приготований в домашніх умовах, буде набагато смачніше. Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном - один з безлічі рецептів несолодких пудингів, ця дуже смачна закуска обов'язково сподобається всім любителям англійської кухні. Взагалі пудинги в Англії почали готувати, намагаючись застосувати з користю різні залишки продуктів та інших страв. Подаючи на стіл, пудинг з солодкої цибулі з пармезаном прикрашають гілочками чебрецю.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Масло вершкове — 2 ст. л.
  2. 2. Цибуля червона — 3 шт.
  3. 3. Вершки взбиті — 10 ст. л.
  4. 4. Сир пармезан — 2 ст. л.
  5. 5. Борошно пшеничне — 1,5 ст. л.
  6. 6. Цукор — 2 ч. л.
  7. 7. Розпушувач — 1 ч. л.
  8. 8. Яйце куряче — 3 шт.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Чебрець свіжий — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Покласти вершкове масло на розігріту сковороду, розтопити, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 3-4 хвилин до м'якості.

  2. Духовку розігріти до 180°C.

  3. У мисці змішати пармезан, яйця і вершки. Окремо змішати борошно, сіль, розпушувач і цукор. Обидві суміші ретельно перемішати, після чого в яєчну ввести борошняну суміш. У загальну суміш вмішати цибулю зі сковороди, перемішати.

  4. Форму змастити маслом, викласти тісто, поставити в духовку на 35-40 хвилин. Прикрасити чебрець зверху.