Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий українська осінь › Гарбузове тісто для піцци
Гарбузове тісто для піцци

Гарбузове тісто для піцци

Італійська піцца же давно прижилась на кухнях наших господарок.Ми вирішили додати нашій далекій гості трішечки української єкзотики і придумали для вас цей чудовий рецепт.Додаємо до тіста для піцци всього 100 мл гарбузового пюре і одержуємо м яке, пишне тісто з ніжним золотим відтінком.Піцца на основі з такого тіста буде не тільки смачна і запашна,але й надзвичайно корисна і для дорослих, і для дітей.Адже гарбуз зажив слави як дуже цінний і багатий поживними речовинами овоч.А калорій в нашому тісті набагато менше ,ніж у звичайному тісті для піцци.Так що смакуйте і будьте здорові.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Гарбуз — 120 г.
  2. 2. Яйце — 1 шт.
  3. 3. Олія рафінована — 45 г.
  4. 4. Цукор — 15 г.
  5. 5. Дріжджі свіжі — 20 г.
  6. 6. Сіль — 3 г.
  7. 7. Борошно — 430 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Дріжджі розтерти з цукром та залишити на 3-4 хвилини в теплому місці. Гарбуз почистити та відварити  у воді до готовності. В дріжджі з цукром додати гарбузове пюре з водою (100 мл.) та 2 столові ложки борошна. Розмішати.

  2. Поставити в тепле місце на 20 хвилин. Опара підросте. В опару додати яйце, сіль, борошно, що залишилося. Борошно краще додавати не все відразу, а частинами, регулюючи кількість за потребою.

  3. Замісити м'яке тісто. Поставити в тепле місце на годину, перемішуючи тісто за цей час двічі.