Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська травневі свята овочі › Картопляна "гармошка"
Картопляна "гармошка"

Картопляна "гармошка"

Картопляна «гармошка» - дуже незвичайний і одночасно простий спосіб приготувати картоплю. Печена картопля дуже корисна для нашого організму, зокрема для серця і циркуляції крові. Якщо ж ваші дітки вередують і не хочуть їсти звичайну печену картоплю, ви можете заманити їх ось такою веселою стравою. Все, що вам потрібно, це приправа і трохи рослинного масла, і, звичайно ж, картопля. Краще вибирати довгі бульби, аби вийшла довшою гармошка. Також ви можете додати шинки або сиру в страву, помістивши їх між розрізами. Погодьтеся, їжа повинна бути не тільки корисною, але і красивою. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Картопля — 8 шт.
  2. 2. Приправа для картоплі — 1 ст. л.
  3. 3. Олія — 4 ст. л.
  4. 4. Приправа Суміш перців — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати олію з приправою для картоплі.

  2. Картоплю очистити. Зробити на кожній картоплині глибокі поперечні надрізи 2 мм. завтовшки.

  3. Покласти картоплю в миску з маслом, ретельно перемішати.

  4. Розігріти духовку до 180°С. Деко накрити листком пергаменту.

  5. Викласти на деко картоплю, розрізаною стороною догори, присипати сумішшю перців. Запікати 30 хв.