Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий день народження м'ясо › Свинина з овочами тушкована у вершках
Свинина з овочами тушкована у вершках

Свинина з овочами тушкована у вершках

Відмінна ситна страва, яка підійде на обід або вечерю. Свинина сама по собі дуже ситна і калорійна, але що робити, коли іноді хочеться побалувати себе чимось грунтовним і конкретним і так, щоб уже наїстися надовго. Страва прийдеться більше до смаку чоловікам. Адже вони менше зациклюються з приводу стрункості своєї фігури. Тому рекомендуємо задовольнити своїх чоловіків ситною і смачною вечерею. В якості гарніра, щоб скрасити і полегшити м'ясо винини можна придумати що-небудь легке, овочеве. Овочі несуть в собі багато корисних вітамінів і мінералів, вони не залишають тяжкості в шлунку і не жирні. А також чудово підійдуть для тих, хто береже фігуру.

Кількість порцій 5
Час приготування 35 хв

  1. 1. Вирізка свиняча — 400 г.
  2. 2. Печериці — 300 г.
  3. 3. Перець болгарський — 100 г.
  4. 4. Помідори — 100 г.
  5. 5. Вершки 25% — 150 мл.
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Перець білий мелений — за смаком
  8. 8. Олія оливкова — 150 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Взяти свинину і нарізати на кубики, приблизно сантиметр на сантиметр.

  2. Розігріти сотейник і налити в нього оливкової олії. Викласти свинину в сотейник. Поперчити і посолити за смаком. Смажити м'ясо протягом 15 хвилин.

  3. Нарізати крупно печериці, кубиками помідор. Після обсмаження свинини вилити сік, що утворився або жир з сотейника. Додати в сотейник оливкової олії і всі овочі. Посолити і поперчити за смаком. Смажити 5 хвилин. Не забувати помішувати.

  4. Після обсмажування овочів і м'яса додати вершки і води, щоб овочі і м'ясо були занурені в рідину. Готувати 20 хвилин.