Тістечка з виноградом
- 1. Яйце — 1 шт.
- 2. Цукор — за смаком
- 3. Виноград — 100 г.
- 4. Сир (сирна маса) — 200 г.
- 5. Сіль — 1/4 ч. л.
- 6. Вода — 1/2-2/3 ст.
- 7. Вершкове масло або маргарин — 200 г.
- 8. Борошно — 2 ст.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
На робочу поверхню просіяти борошно і викласти порізаний шматочками маргарин або вершкове масло. Порубати борошно з маслом ножем.
У холодну воду покласти цукор (1 ч. л.), сіль і розмішати до повного розчинення. У січене борошно з маслом влити холодну воду і швидко замісити тісто.
Тісто накрити вологою серветкою або рушником і виставити в холодне місце на 2-3 години (можна залишити в холодильнику на ніч). Тісто дістати з холодильника і розкачати 2 рази, кожен раз складаючи тісто в 3-4 шари.
Виноград помити. Розрізати навпіл, видалити кісточки.
У сир за смаком додати цукор, також замість сиру можна використовувати готову солодку сирну масу з додаванням родзинок або кураги.
Тісто розкачати в пласт, вирізати кружальця, зверху покласти по 1 ч. л. сиру і половинці винограду. Накрити вирізаними кружечками з тіста.
Із залишків тіста вирізати дрібні фігурки за допомогою формочки (квіточки, листочки і т.д), змастити їх збитим яйцем і викласти поверх тістечок.
Випікати в духовці, нагрітій до 200°С, 15-20 хвилин, до золотистого кольору.