Печиво «Осінні листочки»
- 1. Вершкове масло — 200 г.
- 2. Цукор — 200 г.
- 3. Яйця — 3 шт.
- 4. Цедра лимона — 1 ч. л.
- 5. Лимонний сік — 2 ст. л.
- 6. Імбир — 1 ч. л.
- 7. Кориця — 1/2 ч. л.
- 8. Борошно — 400 г.
- 9. Цукрова пудра — 200 г.
- 10. Свіжий сік для глазурі (морквяний, вишневий, буряковий або зі шпинату) — 4 ст. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розтерти в світлу піну цукор (200 г.) і масло. Додати яєчні жовтки (2 шт.), борошно, цедру лимона і прянощі. Замісити тісто і поставити його в холодильник на півгодини.
Розкачати тісто в тонкий пласт на присипаній борошном поверхні і за допомогою фігурних формочок вирізати печиво.
Змастити збитим яйцем і випікати в попередньо розігрітій до 190°С духовці до золотистого кольору.
Готове печиво остудити, прикрасити різнобарвною цукровою глазур'ю.
Цукрову пудру потрібно просіяти, змішати з білками (2 шт.) і лимонним соком. Щоб зробити помаранчеву глазур - потрібно додати морквяний сік, для фіолетового кольору - буряковий, для бордового відтінку - вишневий, для зеленого кольору - шпинатовий сік. Важливо добре розмішати глазур до однорідної маси, щоб не було грудочок. Тепер можна покривати глазур'ю випічку.