Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка фрукти › Персиковий коблер
Персиковий коблер

Персиковий коблер

Ви теж дуже любите випічку, але вважаєте її калорійною? Вам більше не доведеться відмовлятися від чергового шматочка пирога, бо перед Вами дивовижний рецепт вітамінної літньої випічки – персиковий коблер. У розпал пляжного сезону Вам тепер не потрібно переживати про зайві сантиметри на талії. Цей пиріг дуже нагадує всіма відомий французький тарт татен – «торт навиворіт», тільки його не потрібно перевертати перед подачею. Рясну начинку зі шматочків стиглих персиків, яка викладається на дно, покриває тонкий шар ніжного бісквітного тіста. Такий ароматний і смачний персиковий десерт відніме у Вас мінімум часу на приготування і доставить максимум задоволення.

Кількість порцій 8
Час приготування 50 хв

  1. 1. Вершкове масло — 50 г
  2. 2. Цукор — 150 г
  3. 3. Розпушувач — 1/2 ч.л.
  4. 4. Яйця — 1 шт.
  5. 5. Персики — 3 шт.
  6. 6. Лимон — 1/4 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 190 градусів.

  2. Помити персики, видалити кісточки і нарізати часточками, змішати з цукром і лимонним соком, викласти у форму для запікання.

  3. Розтерти масло з цукром, додати борошно, перемішати. Додати яйце, розмішати і замісити тісто до однорідної консистенції.

  4. Ложкою викласти тісто на персики. Випікати 35-40 хвилин (пиріг повинен зарум'янитися).