Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська борошно літо › Оладки з лососем
Оладки з лососем

Оладки з лососем

Історичних фактів з приводу виникнення оладків немало. Але той факт, що вони всесвітньо поширені і відрізняються різноманітністю форм, складом і видами свідчить про глибокі історичні корені млинців. Адже, оладки - це ті ж самі млинці відмінні трохи за формою і складом. У раціони безлічі народностей, що населяють земну кулю, входять млинцеві вироби, приготовані з борошна. Сьогодні вам пропонуємо приготувати прекрасні оладки з лососем. Вони будуть відмінною вечерею для вашої родини. Такі оладки неймовірно смачні і поживні. Взагалі поєднання будь-якого виду млинців, будь-то оладки або тонкі млинці, з червоною рибою приголомшливе. Ви і ваша сім'я залишитеся дуже задоволені такою вечерею.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно — 300 г.
  2. 2. Цукор — 3 ст. л.
  3. 3. Розпушувач тіста — 1,5 ч. л.
  4. 4. Сіль — 1 ч. л.
  5. 5. Молоко — 250 мл.
  6. 6. Яєчні білки — 4 шт.
  7. 7. Вершкове масло — 2 ст. л.
  8. 8. Сметана — за смаком
  9. 9. Філе слабосоленого лосося — 200 г.
  10. 10. Соняшникова олія — за смаком
  11. 11. Зелена цибуля — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати борошно, сіль, цукор, розпушувач.

  2. В іншій мисці збити молоко з 2-ма яєчними білками і розтопленим вершковим маслом.

  3. Гарненько розмішати 2 отримані суміші.

  4. Збити до м'яких піків яєчні білки, які залишились. Акуратно перекласти збиті білки в тісто.

  5. Просмажувати оладки з обох боків на невеликій кількості соняшникової олії.

  6. На кожну оладку покласти по ложці сметани, зверху скибочку лосося і дрібно нарізану цибулю.