Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська травневі свята борошно обід › Млинці на грейпфрутовому соку
Млинці на грейпфрутовому соку

Млинці на грейпфрутовому соку

Скільки ж різних рецептів млинців існує! Причому в кожній країні їх готують по-різному. Один з таких рецептів - це млинці на соку грейпфрута. На перший погляд може здатися, що млинці виходять кислуватими, але це тільки здається. Насправді, в грейпфруті дуже багато корисних речовин. Через те, що це цитрус, в ньому багато вітаміну С, а він дуже необхідний нашому організму в різну пору року. Сік можна брати і фреш, і з магазину. Звичайно, перший варіант смачніший. Але, повірте, млинці виходять в будь-якому разі, в хорошому сенсі, незвичайні і з особливими нотками.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Пшеничне борошно — 2 ст.
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Цукор — 3 ст. л.
  4. 4. Грейпфрутовий сік — 1 ст.
  5. 5. Буряковий сік — 50 мл.
  6. 6. Вода — 1 ст. (або трохи більше)
  7. 7. Сіль — щіпка
  8. 8. Сода — щіпка
  9. 9. Рослинна олія  + для змащування сковороди — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити з сіллю і цукром. Просіяти борошно. Розмішати до отримання однорідної маси без грудочок (для цього можна використовувати блендер або ручний міксер).

  2. Потім додати сік грепфрута, буряка, сіль, соду і рослинну олію. Ретельно перемішати.

  3. Дати настоятися протягом 20 хвилин (можна відразу почати) і випікати з двох сторін.