Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви обід › Каструля із сімома капустами
Каструля із сімома капустами

Каструля із сімома капустами

Думаємо, всі чули про корисні властивості капусти. При чому кожен вид її має свої переваги. Ми вирішили зібрати різні види капусти в одній страві. Спробуйте і ви. Адже, наприклад, у білокачанній капусті вітаміну С більше, ніж у мандаринах. У пекінській капусті дуже багато аскорбінової кислоти. Фосфор і кальцій - ось далеко неповний список корисних елементів, які містить брокколі. До речі, про цей вид капусти. Даремно всі думають, що броколі - це тільки їжа для дітей, для дорослих вона також має багато корисних речовин. У кольрабі дуже багато глюкози, і вона вважається дієтичним продуктом. Все разом - це відмінна некалорійна става, яка порадує вас своєю користю і приємним смаком.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Капуста білокачанна — 300 г.
  2. 2. Капуста савойська — 300 г.
  3. 3. Капуста пекінська — 300 г.
  4. 4. Капуста кольорова — 300 г.
  5. 5. Капуста броколі — 300 г.
  6. 6. Кольрабі — 300 г.
  7. 7. Сир — 300 г.
  8. 8. Масло вершкове — 50 г.
  9. 9. Лимон — 20 г.
  10. 10. Розмарин — 20 г.
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відрізати від кожної капусти, що є качанною, приблизно по 300 грам, а броколі та цвітну капусту розібрати на великі суцвіття. Розрізати очищені від зеленої шкірки  кольрабі.

  2. В каструлі розтопити вершкове масло і викласти спочатку такі види капусти, як качанна біла та червона, потім кольрабі. П’ять - сім хвилин тушкувати під кришкою. Далі викласти в каструлю кольорову капусту, совайську та броколі та тримати на вогні ще п’ять хвилин. Додати шматочок пекінської капусти, гілочку розмарину, посолити, поперчити.

  3. Полити вміст лимонним соком, зняти з вогню та відправити до духовки, розігріту до 200°С  на десять хвилин. Після цього дістати каструлю, вийняти гілочку розмарину та посипати тертим сиром і повернути до духовки – до того часу, поки сир не розплавиться.