Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий осінь › Печиво апельсинове
Печиво апельсинове

Печиво апельсинове

Дуже миле і ніжне печиво, невелике, у формі різних фігурок. Солодощі завжди повинні викликати вироблення ендорфінів в організмі людини. А це, як відомо, гормон щастя. Тому після перекусу чимось солоденьким, обов'язково повинне бути присутнє почуття легкої задоволеності і піднесений настрій. Апельсинове печиво викличе у вас море позитивних емоцій ще до того, як ви його з'їсте. При одному вигляді такого печива ви відразу ж захочете його спробувати, а солодкий апельсиновий аромат буде підживлювати таке бажання ще більше. Пропонуємо вам не чекати, а швидше приступати до приготування печива на радість собі та своїм близьким.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 300 г.
  2. 2. Розпушувач — 1 ч. л.
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Цукор — 80 г.
  5. 5. Кориця — за смаком
  6. 6. Цукор ванільний — за смаком
  7. 7. Апельсини — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно збити цукор з рослинною олією, додати розпушувач, борошно і яйця, перемішати. Вмішати в отриману масу сік одного апельсина. Додати корицю і ванільний цукор. Все добре перемішати, замісити тісто.

  2. Розкачати тісто. На поверхні тіста зробити надрізи виделкою і вирізати маленькі фігурки: кола, півмісяці, ромбики, зірочки і т.д. і укласти їх на лист, змащений маслом.

  3. Поставити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 170°С.