Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий осінь › Апельсиновий чізкейк
Апельсиновий чізкейк

Апельсиновий чізкейк

Чізкейк - це десерт не нашої кухні. Він прийшов до нас з Європи. У наш час чізкейк став досить популярним завдяки його м'якому ніжному смаку. Якщо ви хочете почастувати гостей чимось дуже смачним і приємним, спробуйте зробити чізкейк самі. А ми вам у цьому допоможемо. При цьому, цей десерт не зовсім звичайний: в ньому смачно поєдналися сир і апельсин. Перший робить десерт більш ніжним і м'яким. А апельсин надає йому приємний аромат і свіжість. До того ж ці інгредієнти містять в собі багато корисних речовин, що надає чізкейку ще один плюс. Отже, такий чізкейк стане справжньою прикрасою вашого столу.

Кількість порцій 1
Час приготування 120 хв

  1. 1. Масло кисло-вершкове — 25 г.
  2. 2. Печиво пісочне — 40 г.
  3. 3. Кориця — 1 г.
  4. 4. Мед — 20 г.
  5. 5. Апельсин — 1 шт.
  6. 6. М'ята — 2 г.
  7. 7. Сир — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Печиво подрібнити і ретельно перемішати з маслом (попередньо потримавши його кілька годин при кімнатній температурі) і корицею.

  2. Сир змішати, додати мед.

  3. У круглу форму викласти масу з печива товщиною 1 см., зверху викласти сирну масу.

  4. Залишити в холодильнику на 2 години. При подачі прикрасити шматочками апельсина і свіжою м'ятою.