Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська середній фрукти літо › Апельсиновий пудинг
Апельсиновий пудинг

Апельсиновий пудинг

Апельсиновий пудинг допоможе вам відчути, наскільки різноманітна, хоч і стримана англійська кухня. У нашій країні пудинг поки не став дуже популярною стравою, тому ви можете легко відзначитися і здивувати свою сім'ю. Апельсиновий пудинг дуже сподобається любителям цитрусу. Завдяки розпушувачу і яйцям пудинг дуже ніжний і м'який на смак. Завдяки цедрі десерт буде казково ароматним. Він так і буде вабити до себе своїми солодкими рученятами. Тому відчуйте себе аристократом або навіть членом королівської сім'ї. Візьміть чашку чорного чаю, шматочок пудингу і помрійте про вічний дощ і туман.

Кількість порцій 4
Час приготування 70 хв

  1. 1. Борошно — 80 г.
  2. 2. Яйця (жовтки відокремити від білків) — 3 шт.
  3. 3. Апельсин — 2 шт.
  4. 4. Апельсиновий сік — 70 г.
  5. 5. Цукор — 150 г.
  6. 6. Масло вершкове — 80 г.
  7. 7. Розпушувач тіста — 0,5 ч. л.
  8. 8. Молоко — 0,25 л.
  9. 9. Цукрова пудра — 5 г.
  10. 10. Терта цедра — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 170°C. Змастити форму для випічки.

  2. Збити міксером масло, цукор, цедру і жовтки до загустіння маси.

  3. Просіяти зверху борошно з розпушувачем і акуратно вмішати в масу.

  4. Далі вмішати сік та молоко.

  5. Окремо збити білки і вмішати в отриману масу.

  6. Отриману суміш перекласти у форму для випікання і залити зверху гарячої води, щоб діставало до половини пудингу.

  7. Випікати протягом 50 хвилин до золотистої скоринки.

  8. Приготований пудинг посипати цукровою пудрою і дати настоятися 5 хвилин перед подачею.