Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий сир готуємо дітям › Нектарини в сирному тісті
Нектарини в сирному тісті

Нектарини в сирному тісті

Нектарини в сирному тісті - рецепт, гідний Вашої уваги. Тісто в нашому рецепті листкове із кисломолочного сиру. Зверніть увагу, що співвідношення компонентів цього тіста: вершкового масла, борошна і кисломолочного сиру - 1:1:1. Ну і звичайно, яйце. Без нього ніяк. Із вказаної кількості інгредієнтів у Вас вийде 10 пиріжків. У кожен пиріжок - по половинці нектарина. Увага: чистити нектарини не треба. Потрібно відзначити, що нектарин - це різновид персика. Його особливість у тому, що він не оксамитовий, як персик, а володіє гладкою шкірою, як слива. Звідси і виникла помилкова думка про те, що нектарин являє собою гібрид цих двох фруктів. Насправді відбулася природна мутація персика, закріплена селекціонерами.

Кількість порцій 10
Час приготування 45 хв

  1. 1. Вершкове масло — 150 г
  2. 2. Борошно — 150 г
  3. 3. Сир кисломолочний — 150 г
  4. 4. Яйце — 1 шт.
  5. 5. Нектарин — 5 шт.
  6. 6. Сіль — 2 г
  7. 7. Ванільний цукор — 45 г
  8. 8. Цукор — 30 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Покласти в миску борошно, сир і порізане дрібними кубиками масло.

  2. Додати одне яйце і посолити дрібкою солі. Місити тісто, поки воно не злипнеться в грудку. Присипати борошном і залишити, загорнувши в плівку, можна на ніч або кілька годин у холодильнику.

  3. Нектарини розрізати навпіл, видалити кісточку. Посипати ванільним цукром, залишити на годину.

  4. Розкачати тісто, порізати на квадрати, змастити квадрати сиропом від нектаринів і викладати по половинці на квадрат.

  5. З'єднати куточки, а потім загнути їх. Щоб усе трималося, змащувати яйцем.

  6. Надрізати нектарини хрестом зверху і випікати в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин. Вийняти, відігнути шкірку, посипати кожен чайною ложечкою суміші звичайного і ванільного цукру. Поставити знову в духовку на 10-15 хвилин, щоб цукор перетворився на сироп.