Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка осінь › Гриби з начинкою
Гриби з начинкою

Гриби з начинкою

Перше, на що треба звернути увагу в цьому рецепті, це те, що для такої страви потрібно вибирати гриби з достатньо великою голівкою, щоб у неї без проблем помістилася начинка і в результаті було, що їсти. Якщо ж звернути увагу на начинку та салат, який подається з грибами, то видно, що ця страва складається практично зі здорової їжі. Часник - афродизіак, та й для здоров'я дуже корисний. Базилік дуже ароматний і ніжний. Ну а рукола, звичайно ж, дуже корисна і некалорійна. Тому представляємо вашій увазі смачну і корисну страву, з якою ви впораєтесь за півгодини, ну а з'їсте ще швидше! Через те, що смак страви передати просто неможливо. вам залишається тільки приготувати її та скуштувати особисто.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Гриби свіжі — 6 шт.
  2. 2. Олія оливкова — 1 ст. л.
  3. 3. Масло вершкове — 25 г.
  4. 4. Часник — 2 зуб.
  5. 5. Петрушка — 20 г.
  6. 6. Листя базиліку — 6 шт.
  7. 7. Цибуля — 1 шт.
  8. 8. Сухарі панірувальні — 50 г.
  9. 9. Сир козячий — 30 г.
  10. 10. Рукола — 50 г.
  11. 11. Оцет бальзамічний — за смаком
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 220°С. У грибів відрізати ніжки, покласти капелюшки на деко верхом донизу. Посипати сіллю, перцем. Запікати 4 хвилини.

  2. На слабкому вогні розтопити на сковороді вершкове масло. Покласти дрібно нарізаний часник, петрушку, панірувальні сухарі, листя базиліку, сіль, перець і тушкувати.

  3. Вийняти капелюшки грибів з духовки, наповнити кошички, що утворилися отриманою масою. Зверху покласти диски козячого сиру.

  4. Знову поставити в духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

  5. Руколу збризнути оливковою олією і бальзамічним оцтом, додати сіль і перець за смаком. На тарілки викласти гриби, поруч укласти салат із руколи.