Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська салати вечеря вегетаріанські страви › Салат з грибів з сирною заправкою і зеленню
Салат з грибів з сирною заправкою і зеленню

Салат з грибів з сирною заправкою і зеленню

Ви шукаєте нові оригінальні рецепти? Тоді Ви за адресою. Вашій увазі французький салатик з грибів, сиру і зелені. З вигляду простий і невигадливий, салат здивує своїм смаком і консистенцією. Його особливість – саме в заправці. Як правило, всі ми звикли заправляти салат майонезом, оливковою або рослинною оліями. У цьому ж салаті в якості соусу використовується жирна сметана з розтопленим на водяній бані сиром. Таким чином, він плавиться і перетворюється в однорідну, злегка тягучу масу. Любителі сиру точно оцінять. Божественний аромат смажених печериць і топленого сиру – традиційна класика, яка ніколи не набридне. Такий салатик можна подати і до святкового столу, і на сімейний обід.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Сир твердий — 300 г.
  2. 2. Печериці свіжі — 300 г.
  3. 3. Сметана — 200 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Зелень — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир натерти на дрібній тертці. З'єднати його зі сметаною і нагріти на паровій бані, помішуючи, щоб сир розчинився.

  2. Гриби помити і нарізати кубиками. Припустити (протушкувати) гриби до готовності. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.