Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська новий рік гриби вечеря › Салат з печериць з моцарелою
Салат з печериць з моцарелою

Салат з печериць з моцарелою

Пропонований салат дає Вам право на сміливі експерименти: консервовані печериці можете замінити на смажені, тушковані або навіть свіжі – це справа Ваших смакових уподобань. Так, наприклад, якщо гості на порозі і часу на приготування зовсім немає – сміливо використовуйте мариновані гриби у власному соку або розсолі. Що ж стосується вибору сиру для салату, італійською моцарелою весь існуючий сортовий асортимент не обмежується: можете взяти більш гострий, солонуватий сир, такий як рокфор, дор-блю, горгондзола. Комбінуючи інгредієнти згідно Вашої фантазії, Ви можете досягти абсолютно різних смаків, часом навіть несподіваних, але дуже гармонійних і пікантних. Імпровізуйте на здоров'я.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Печериці консервовані — 300 г.
  2. 2. Помідори чері — 200 г.
  3. 3. Сир моцарела — 140 г.
  4. 4. Олія оливкова — 10 мл.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Суміш перців — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З печериць злити рідину. Духовку розігріти до 180 градусів. Помідори помити, розрізати на половинки і покласти в духовку на 35-40 хвилин.

  2. Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції і перемішати салат.