Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська м'ясо осінь › Маффіни з омлетом і беконом
Маффіни з омлетом і беконом

Маффіни з омлетом і беконом

У більшості людей слово «маффін» асоціюється з випічкою, а точніше маленькими солодкими кексами, з різноманітними добавками, кремами, іноді шоколадні, ванільні або фруктові. Але є мафіни солоні, з яєчно-м'ясною та/або овочевою начинкою. Саме рецепт таких маффінів зараз перед вами. Вони швидше нагадують омлет у формі кексу з шматочками помідорів і скибочками бекону. Начинку можна варіювати за смаком. Для цього додайте, наприклад, обсмажені гриби, цибулю, шпинат, солодкий болгарський перець, зелень. Буде дуже смачно, якщо зверху викласти скибочки сиру, тоді зверху утвориться хрустка сирна скоринка.

Кількість порцій 3
Час приготування 25 хв

  1. 1. Яйце куряче — 6 шт.
  2. 2. Помідори — 1 шт.
  3. 3. Перець чорний мелений — за смаком
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Бекон — 120 г.
  6. 6. Борошно — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця злегка збити, додати борошно і перемішати. Помідор нарізати невеликими кубиками, додати сіль і перець. Бекон нарізати невеликими скибочками.

  2. Духовку розігріти до 180°C. Вилити у форму для маффінів омлет. Зверху викласти бекон. Поставити форму в духовку і випікати близько 20 хвилин.