Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви осінь › Мінтай по-арабськи в мультиварці
Мінтай по-арабськи в мультиварці

Мінтай по-арабськи в мультиварці

Прийшовши додому після роботи дуже хочеться відпочити, але ні як не возитися біля плити. Знайомі з такою ситуацією? Тоді цей рецепт для вас. Мультиварка - кухонний помічник сучасних господинь і рибне філе пропонуємо приготувати саме в цьому кухонному пристосуванні. Швидко і дуже просто, те, що нам треба! Рибу очищати вам не доведеться, у страві використовується вже готове філе, тому його тільки нарізаємо. З овочами теж все просто: помити і нарізати. Укласти усі інгредієнти в мультиварку і натисненням кнопки "тушкувати" диво-техніка готує вам соковиту і смачну страву. Залишається усього лише насолодитися корисним обідом, а може ще і вечерею.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Мінтай (філе) — 500 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Гострий перець — 1/2 шт.
  5. 5. Лавровий лист — 4 шт.
  6. 6. Консервовані томати — 250 г.
  7. 7. Олія — 2 ст. л.
  8. 8. Цукор — 1 ст. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. В першу чергу підготувати овочі. Цибулю і моркву очистити і нарізати кружечками. Перець вимити, видалити зерна і нарізати кільцями.

  2. Обмите філе мінтаю нарізати на шматки. Викласти в чашу мультиварки половину нарізаної риби, половину овочів і 2 лаврових листа. Потім викласти наступний шар риби, овочів і лаврове листя. Встановити режим "Мультикухар", температуру 160°C.

  3. Томати протерти через сито. Додати олії, цукор і сіль. Залити сумішшю рибу і готувати 15 хвилин.