Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська випічка осінь › Мигдалеве печиво без борошна
Мигдалеве печиво без борошна

Мигдалеве печиво без борошна

Пропонуємо вашій увазі рецепт мигдалевого печива без борошна. Основу нашого печива складає подрібнений мигдаль. Борошно в рецепті повністю відсутнє. Спекти дану випічку не складе особливих труднощів. Готове печиво має покритися тріщинами, трохи затвердіти зверху, а всередині залишитися м'яким. Це запашне, смачне печиво дуже корисне, оскільки основу його складає подрібнений мигдаль. Користь мигдалю насамперед пов'язана з високим рівнем вітаміну Е. Цей вітамін є одним з найголовніших антиоксидантів, що не дозволяє клітинам старіти передчасно. Мигдаль благотворно впливає на шкіру, волосся, нервову систему, нормалізує роботу всього організму. Користь мигдалю дуже відчутна.

Кількість порцій 12
Час приготування 30 хв

  1. 1. Мигдаль — 300 г.
  2. 2. Яйце — 1 шт.
  3. 3. Цукор — 150 г
  4. 4. Ванільний цукор — 2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спершу, очищений мигдаль необхідно перемолотити з цукром, додати небагато ванільного цукру для запаху і одне яйце.

  2. Яйце попередньо трохи збити. Дуже важливо добре перемішати і досягти однорідної консистенції.

  3. Щоб печиво не підгоріло, форму потрібно застелити пергаментом для випічки.

  4. Далі, для зручного формування виробу потрібно взяти чайну ложку, за допомогою якої зробити коржик і викласти на форму.

  5. Випікати при температурі 180°C.