Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
М'ятне печиво

М'ятне печиво

Печиво – випічка універсальна. Для її приготування достатньо лише правильно замісити тісто. Не обходиться і без різноманітних добавок. Всього одне просте доповнення до класичного, в загалі-то, рецепту пісочного печива – і ось Вам вже нові солодощі. Додайте в тісто пучечок запашної м'яти, і вона збагатить смак випічки літньою свіжістю і приємним ненав'язливим ароматом. Подавайте таке печиво з молоком або чаєм – буде й зовсім дивовижно. Розсипчаста, ароматна, свіжа випічка, що тане в роті, зникає в лічені хвилини. Але все ж, якщо печиво залишиться, ось Вам порада: зберігайте його в щільно закритій ємності (наприклад, в спеціальній баночці), інакше воно дуже швидко засохне.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Вершкове масло — 100 г
  2. 2. Пшеничне борошно — 200 г
  3. 3. Цукор — 100 г
  4. 4. Свіжа м'ята — 30 г (велика жменя)
  5. 5. Яйця — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Масло залиште для розм'якшення при кімнатній температурі.

  2. Листя м'яти разом з цукром подрібніть блендером.

  3. З'єднайте розм'якшене вершкове масло і м'ятний цукор, перемішайте

  4. У цю масу просійте борошно, перемішайте.

  5. Додайте яйце і вимісіть тісто до однорідності (можна робити це руками).

  6. Отримане тісто ненадовго помістіть в холодильник.

  7. Тим часом духовку розігрійте до 180°C.

  8. З тіста скачайте ковбаску і наріжте її на кружечки.

  9. Противень застеліть папером для випічки і викладіть на нього печиво.

  10. Випікайте в розігрітій духовці близько 20 хвилин - до золотистого кольору.