Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська м'ясо весна › М'ясо з цибулею і морквою
М'ясо з цибулею і морквою

М'ясо з цибулею і морквою

Для кулінара хороший шматок м'яса майже як чистий аркуш для письменника: дивишся і ламаєш голову, що б такого з нього створити. Хотілося б, щоб у результаті вийшов якщо не шедевр, то хоча б ситний обід. Пропонуємо позбутись творчих терзань і все спростити. Берете такі елементарні інгредієнти, як морквина і цибулина, і дотримуєтесь нашого рецепту. На гарнір добре подати рисову локшину, з нею страва буде більш оригінальною, хоча цілком можна використовувати і щось звичніше - картоплю, макарони або рис.

Кількість порцій 2
Час приготування 50 хв

  1. 1. М'ясо (свинина, яловичина, баранина, курятина, індичатина) — 500 г
  2. 2. Морква — 2 шт.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Часник — 4 зубчики
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Мелений чорний перець — за смаком
  7. 7. Соєвий соус — 3 ст.л.
  8. 8. Рослинна олія для підсмажування — 80 мл
  9. 9. Зелена цибуля для подачі — за смаком
  10. 10. Рисова локшина для гарніру — 250 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю дрібно поріжте.

  2. Моркву натріть на середній терці.

  3. У сковороді розігрійте олію і обсмажте у ній цибулю до м'якості.

  4. Потім додайте моркву і злегка її обсмажте.

  5. Тим часом м'ясо промийте і наріжте невеликими кубиками. Додайте його в сковороду до цибулі і моркви, посоліть і поперчіть за смаком, накрийте кришкою і смажте, періодично помішуючи, на середньому вогні близько 30 хвилин.

  6. Приблизно за 10 хвилин до готовності м'яса влийте соєвий соус (це не обов'язковий інгредієнт).

  7. Часник дрібно поріжте і додайте його до м'яса за 3-4 хвилини до готовності. Перемішайте і продовжуйте тушкувати.

  8. Зелену цибулю дрібно поріжте.

  9. Приготуйте будь-який гарнір на ваш вибір.

  10. Розкладіть по тарілках гарнір і м'ясо, посипте зеленою цибулею і подавайте.