Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий соус мед › Медово-коричне масло
Медово-коричне масло

Медово-коричне масло

Вершкове масло відноситься до числа найуживаніших продуктів. Його часто використовують для приготування бутербродів. Щоб урізноманітнити смак бутербродів, в масло можна додати інші продукти. Так можна легко зробити оселедцеве, часникове масло, масло з бринзою, сиром, гірчицею, лососем, зеленню. Продукти, що додаються до масла, можна натерти на тертці, порубати або протерти через сито і змішати з розтертим маслом. Рекомендується збити суміш до отримання однорідної маси. У медово-коричного масла, пропонованого в даному рецепті, смак меду і аромат кориці. Мед має високі поживні, лікувально-профілактичні і бактерицидні властивості, тому медово-коричне масло корисне для здоров'я.

Кількість порцій 8
Час приготування 15 хв

  1. 1. Вершкове масло — 120 г.
  2. 2. Цукрова пудра — 120 г.
  3. 3. Мед — 120 г.
  4. 4. Кориця — 1 ч. л.
  5. 5. Ванільний цукор — 1 ч. л.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити вершкове масло у великій мисці міксером 1-2 хвилини. Додати цукрову пудру, мед, корицю, ванільний цукор і сіль.

  2. Збити до однорідної кремової маси.

  3. Прибрати масло в холодильник. Діставати масло з холодильника за кілька хвилин до подачі на стіл, щоб трохи розм'якшилося.